✓ 100% vriesvers ✓ 100% gemak ✓ 100% plantaardig

Oefenhapjes

Fruithapjes voor je baby

In deze blog vertelt kindervoedingscoach Dr. Femke je alles over fruithapjes geven aan je baby van 4 maanden of ouder.

Veel voorkomende problemen na het starten met vaste voeding

Kindervoedingscoach Dr. Femke bespreekt in deze blog veel voorkomende problemen na het starten met vaste voeding en geeft tips voor wat je eraan kan doen!

Groentehapjes geven aan je baby van 4 maanden of ouder

Wanneer begin je met het geven van groentehapjes en hoe pak je dat aan? In deze blog vertelt kindervoedingscoach Dr. Femke je alles over groentehapjes geven aan je baby van 4 maanden of ouder.

Help! De melkinname neemt af na de start met vaste voeding. Wat nu?

Soms drinken baby's ineens een stuk minder melk of weigeren ze zelfs de borst of fles volledig na het starten met vaste voeding. De melkvoedingen zijn echter super belangrijk voor de groei en ontwikkeling van je kindje. Minder melk drinken zorgt bij veel ouders dan ook voor de nodige kopzorgen. Maar wat kan je doen als de melkinname afneemt na de start van vaste voeding? Kindervoedingscoach Dr. Femke geeft in deze blog verschillende tips.

Wanneer start je met vaste voeding als je baby prematuur is geboren?

Als een kindje voor de 37e zwangerschapsweek geboren wordt, spreek je van een premature baby1. Prematuur betekent ‘te vroeg’. Omdat de ontwikkeling korter is geweest, wordt voor premature baby's vaak een gecorrigeerde leeftijd gebruikt1. De vraag is, gebruik je deze leeftijd ook als ijkpunt voor het starten met babyvoeding? Kindervoedingscoach Dr. Femke vertelt het in deze blog.

Hoe werkt de Eerste Hapjes Box van Mama Deli?

Is jouw kleintje toe aan oefenhapjes? Maar wil je geen tijd kwijt zijn aan het maken van allerlei groente- en fruithapjes? Dan is onze Eerste Hapjes Box ideaal! In deze blog leggen wij graag aan je uit wat er allemaal in de box zit en hoe je de inhoud kan gebruiken.

Wat mag je baby nog niet eten?

Niet al het eten is geschikt voor de allerkleinsten. Dat komt omdat je kindje sommige voedingsmiddelen nog niet goed kan verteren. Ook kan bepaald eten bacteriën bevatten waar je kleintje nog niet tegen opgewassen is. Wil je weten welk eten je beter nog niet aan je baby kan geven? Kindervoedingscoach Dr. Femke vertelt het in deze blog.

Help, mijn baby spuugt de oefenhapjes steeds uit. Wat nu?

Spuugt je kleintje je met liefde klaargemaakte groente of fruit oefenhapjes elke keer uit? Maak je geen zorgen, bij de allereerste hapjes hoort dat er vaak bij! In deze blog vertellen we je de meest voorkomende verklaringen hiervoor en geven we tips voor wat je eraan kunt doen.

Oefenhapjes: hoe maak je ze klaar, hoeveel geef je en wanneer?

Hoe zit dat nu precies met die oefenhapjes: hoe maak je ze klaar, hoeveel geef je en wanneer? In deze blog vertelt Dr. Femke je daar alles over!

Geschikte eerste oefenhapjes voor je baby

Het is zover, je kleintje is klaar voor de eerste hapjes! Super leuk, maar ook spannend! Want wat zijn nou eigenlijk geschikte eerste oefenhapjes om aan je baby te geven? En kun je nu het beste met fruit of met groente beginnen?

Wanneer begin je met de eerste hapjes van je baby?

Er zijn een aantal aanwijzingen die je mee kan nemen in jouw besluit om te starten of juist nog even te wachten met oefenhapjes. In deze blog vertelt kindervoedingscoach Dr. Femke je alles over deze aanwijzingen.

Alles wat je moet weten over oefenhapjes

In deze blogt vertelt kindervoedingscoach Dr. Femke je alles wat je moet weten over de oefenhapjes voor je baby.
Sluit

Jij bent onze Valentijn!

Vandaag 14% korting met code: LOVE14

Bekijk de locaties

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Toegevoegd aan winkelwagen