✓ 100% vriesvers ✓ 100% gemak ✓ 100% plantaardig

Allergie/intolerantie

Hoeveel pinda en ei moet ik aan mijn kleintje geven?

Uit onderzoek blijkt dat een tijdige introductie van pinda en ei, het risico op een pinda- en/of ei-allergie kan afnemen1,2. Maar wanneer moet je dan precies beginnen met het geven van pinda en ei? En hoeveel geef je aan je kleintje? In deze blog legt kindervoedingscoach Dr. Femke het uit.

Eczeem bij je baby? Babyvoeding kan helpen!

Heeft jouw kindje last van een jeukende huid, die er rood en/of geïrriteerd uitziet, droog is en waar misschien ook pukkeltjes en/of blaasjes opzitten? Grote kans dat je kleintje dan eczeem1 heeft. In deze blog vertelt kindervoedingscoach Dr. Femke je alles over de relatie tussen eczeem en babyvoeding.

Welke babyvoeding kun je het beste bij diarree geven?

Drie seconden geleden zit je kindje er nog heerlijk fris en fruitig bij en voor je het weet zit hij van top tot teen onder de diarree. Wij begrijpen dat je dit liever geen tweede keer wilt. Daarom vertelt kindervoedingscoach Dr. Femke je in deze blog welke babyvoeding je het beste bij diarree kunt geven.

Alles wat je moet weten over koemelkallergie en babyvoeding

In deze blog vertelt kindervoedingscoach Dr. Femke alles wat je moet weten over koemelkallergie en babyvoeding!

Babyvoeding bij allergie of overgevoeligheid van je baby

Welke allergenen zijn meestal de boosdoeners van een overgevoeligheid of allergische reactie op een bepaald voedingsmiddel? En waar kun je qua allergenen op letten bij het kopen van babyvoeding? Kindervoedingscoach Dr. Femke vertelt het in deze blog!

Welke babyvoeding bij lactose-intolerantie?

Heeft je kindje een lactose-intolerantie? Dan is het beter als je kleintje geen lactose eet. Hoe zit dat precies en welke babyvoeding bij lactose-intolerantie kan je dan wel geven? Kindervoedingscoach Dr. Femke vertelt het in deze blog.

Welke babyvoeding bij obstipatie?

Er zijn een aantal voedingsmiddelen die bij kunnen dragen aan een soepelere ontlasting van je kleintje. Wil je weten welke babyvoeding bij obstipatie kan helpen? Lees dan snel verder.

Waar wordt babyvoeding van gemaakt?

Ben je ook zo nieuwsgierig naar wat er in babyvoeding zit? Lees dan snel verder! In deze blog geven we namelijk antwoord op de vraag ‘waar wordt babyvoeding van gemaakt?’.
Sluit

Jij bent onze Valentijn!

Vandaag 14% korting met code: LOVE14

Bekijk de locaties

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Toegevoegd aan winkelwagen