✓ 100% vriesvers ✓ 100% gemak ✓ Gratis verzending v.a. € 70,-

Vacature Marketing & Operationeel Stagiaire

 

Omschrijving bedrijf 

Mama Deli biedt vriesverse, pure en kant-en-klare babyvoeding die je in een handomdraai op tafel zet! Ons doel: ieder kind een goede start geven door verse en eerlijke babyvoeding toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedere ouder. Zo maken we het ouders een stukje makkelijker en geven we zoveel mogelijk kindjes een goede start. Dit doen we door met zorg en liefde de lekkerste hapjes voor de allerkleinsten te maken, vol verse ingrediënten, de juiste nutriënten, hoeveelheid en structuur.  

Mama Deli is begin 2021 gelanceerd en heeft een vliegende start en is daarom op zoek naar jou om samen de volgende stappen te zetten!  

Functie omschrijving & werkzaamheden 

Samen met het Mama Deli team zorg je ervoor dat de marketingcampagnes goed draaien en alles achter de schermen soepel verloopt. Zo houd je je de ene dag bezig met het creëren van content voor op de sociale mediakanalen (Instagram en Facebook) en ga je de volgende dag samplen op locatie om zoveel mogelijk ouders en kindjes kennis te laten maken met ons merk. Ook denk je mee over nieuwe samenwerkingen en zet je acties op. Daarnaast help je waar nodig met operationele werkzaamheden, zoals het doorvoeren van bestellingen en beantwoorden van vragen van klanten. Kortom, een veelzijdige stage waarin alle facetten binnen een snelgroeiend bedrijf aan bod komen!   

Profiel kandidaat 

  • Je hebt een achtergrond in of sterke affiniteit met (online) marketing, communicatie en/of media. 
  • Je bent een echte aanpakker en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. 
  • Je bent super creatief en assertief.  
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd. 
  • Je ziet mogelijkheden en denkt in oplossingen. 
  • Je hebt energie voor 10 en bent positief ingesteld. 
  • Je schakelt snel en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 
  • Je hebt een passie voor voeding én kids. 

Locatie 

Je zal vooral komen te werken op ons kantoor in Naaldwijk. 

Wat biedt Mama Deli  

Een stageplek in een dynamische en leerzame werkomgeving bij het allerleukste bedrijf van Nederland! Je komt te werken in een professioneel, enthousiast en zeer gedreven team waarvan jij ook echt onderdeel wordt met eigen taken en verantwoordelijkheden. Bovendien krijg je een stagevergoeding én bieden we een goedgevulde vriezer vol lekkere tussendoortjes & havermoutjes! 

Interesse?  

Ben jij enthousiast en beschikbaar vanaf april 2022? Mail dan uiterlijk zondag 20 maart een korte motivatie inclusief CV naar welkom@mamadeli.nl. Voor vragen en/of meer informatie, kun je ons ook altijd een berichtje sturen! 

Sluit

Jij bent onze Valentijn!

Vandaag 14% korting met code: LOVE14

Bekijk de locaties

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Toegevoegd aan winkelwagen