Blog

Wat gaat de tijd toch snel: je kleintje is alweer een halfjaar oud! Dat betekent dat vaste voeding een steeds grotere rol gaat spelen in zijn voedingsschema. Vanaf 6 maanden heeft jouw kindje namelijk niet meer genoeg aan alleen borst- of flesvoeding maar heeft hij ook vaste voeding nodig om voedingsstoffen uit te halen. Tijd dus om de oefenhapjes uit te breiden!  

Meer lezen

Jij hebt je best gedaan om een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten, maar je kleintje gooit de groente liever door de kamer dan dat hij ze in zijn mond stopt. Herkenbaar? Wij hebben vijf tips om je kindje meer groente te laten eten.

Meer lezen

Maakt jouw kleintje steeds smakkende geluidjes? Kijkt hij het eten uit jouw mond? Of probeert hij het zelfs van je af te pakken? Dan kan het zijn dat jouw kindje toe is aan de eerste oefenhapjes. Een spannende nieuwe fase voor jou als ouder en voor je kleintje! Wij vertellen je in deze blog alles wat je moet weten over oefenhapjes. 

Meer lezen

Als je ooit een Mama Deli maaltijd, tussendoortje of havermoutje aan je kleintje hebt gegeven, weet je het waarschijnlijk al: ons assortiment is vriesvers. Maar wat betekent vriesvers precies? En waarom is vriesverse babyvoeding zo goed voor je kindje? Wij leggen het je in deze blog uit. 

Meer lezen