✓ 100% vriesvers ✓ 100% gemak ✓ Gratis verzending v.a. € 60,-

Blog

18 jun. 2021

Mijn kind wil niet eten, wat nu?!

Snel nog even boodschappen halen en in een race tegen de klok een gezonde maaltijd voor je kleintje maken. Eenmaal het eten op tafel, wilt je kindje het niet eten. Wat balen! Is dat voor jou herkenbaar? Wij hebben 8 tips voor deze lieve uitdagende eters.

10 jun. 2021

Babyvoeding ontdooien? Geen enkel probleem met deze tips!

Onze hapjes hoef alleen nog maar te ontdooien en eventueel te verwarmen. Babyvoeding ontdooien kan op verschillende manieren. In deze blog leggen wij je uit hoe! 

28 mei 2021

Dit is waarom je babyvoeding niet opnieuw moet opwarmen

Het is niet verstandig om reeds opgewarmde babyvoeding opnieuw op te warmen. In deze blog leggen wij je uit waarom niet.

23 apr. 2021

3 tips voor de overgang naar 8+ maanden maaltijden

Om de overgang naar 8+ maanden maaltijden soepeler te laten verlopen, geven wij hieronder vier tips. Blijft het wel zo gezellig aan tafel! 

9 apr. 2021

6-8 maanden: steeds meer en uitgebreidere hapjes

Wat gaat de tijd toch snel: je kleintje is alweer een halfjaar oud! Dat betekent dat vaste voeding een steeds grotere rol gaat spelen in zijn voedingsschema. Vanaf 6 maanden heeft jouw kindje namelijk niet meer genoeg aan alleen borst- of flesvoeding.

15 mrt. 2021

5 tips om jouw kleintje meer groente te laten eten

Jij hebt je best gedaan om een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten, maar je kleintje gooit de groente liever door de kamer dan dat hij ze in zijn mond stopt. Herkenbaar? Wij hebben vijf tips om je kindje meer groente te laten eten.

2 mrt. 2021

Alles wat je moet weten over oefenhapjes

Maakt jouw kleintje steeds smakkende geluidjes? Kijkt hij het eten uit jouw mond? Of probeert hij het zelfs van je af te pakken? Dan kan het zijn dat jouw kindje toe is aan de eerste oefenhapjes. Een spannende nieuwe fase voor jou als ouder en voor je kleintje! Wij vertellen je in deze blog alles wat je moet weten over oefenhapjes. 

23 feb. 2021

Waarom is vriesverse babyvoeding zo goed voor je kindje?

Als je ooit een Mama Deli maaltijd, tussendoortje of havermoutje aan je kleintje hebt gegeven, weet je het waarschijnlijk al: ons assortiment is vriesvers. Maar wat betekent vriesvers precies? En waarom is vriesverse babyvoeding zo goed voor je kindje? Wij leggen het je in deze blog uit. 

De favorieten

Sluit

Levering tijdens Pinksteren

Tijdens Pinksteren hebben we aangepaste leveringen.

Meer info

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Toegevoegd aan winkelwagen