✓ 100% vriesvers ✓ 100% gemak ✓ 100% plantaardig

Tussendoortjes voor je kind

Heeft je kindje tussendoortjes nodig? En wat kan je dan als tussendoortje geven? Deze vragen en meer worden door kindervoedingscoach Dr. Femke beantwoord in deze blog.

Broodbeleg voor jouw kleintje

Welk beleg is geschikt voor op brood? Kindervoedingscoach Dr. Femke vertelt je in deze blog alles over verantwoord broodbeleg voor jouw kleintje.

Fruithapjes voor je baby

In deze blog vertelt kindervoedingscoach Dr. Femke je alles over fruithapjes geven aan je baby van 4 maanden of ouder.

Veel voorkomende problemen na het starten met vaste voeding

Kindervoedingscoach Dr. Femke bespreekt in deze blog veel voorkomende problemen na het starten met vaste voeding en geeft tips voor wat je eraan kan doen!

Groentehapjes geven aan je baby van 4 maanden of ouder

Wanneer begin je met het geven van groentehapjes en hoe pak je dat aan? In deze blog vertelt kindervoedingscoach Dr. Femke je alles over groentehapjes geven aan je baby van 4 maanden of ouder.

Havermout voor je baby

Havermout is een zeer veelzijdig ingrediënt met een hoge voedingswaarde. Wil jij weten hoe en wanneer je de havermoutjes van Mama Deli aan je kindje kan geven? In deze blog legt kindervoedingscoach Dr. Femke het je uit!

Mag mijn baby honing eten?

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen: nee, je baby kan beter geen honing eten. Maar waarom is dat? In deze blog vertelt kindervoedingscoach Dr. Femke je er alles over.

Waarom krijgt mijn baby de hik en wat kan ik er aan doen?

Hoe komt het nou dat baby's zo vaak de hik krijgen en is er iets dat je als ouders hieraan kan doen? Op deze vraag geeft kindervoedingscoach Dr. Femke antwoord in deze blog.

Help! De melkinname neemt af na de start met vaste voeding. Wat nu?

Soms drinken baby's ineens een stuk minder melk of weigeren ze zelfs de borst of fles volledig na het starten met vaste voeding. De melkvoedingen zijn echter super belangrijk voor de groei en ontwikkeling van je kindje. Minder melk drinken zorgt bij veel ouders dan ook voor de nodige kopzorgen. Maar wat kan je doen als de melkinname afneemt na de start van vaste voeding? Kindervoedingscoach Dr. Femke geeft in deze blog verschillende tips.

Wat betekent de leeftijdsindicatie op Mama Deli verpakkingen?

Op iedere verpakking van Mama Deli staat een leeftijdsindicatie aangegeven zoals ‘4+ maanden’ of ‘6+ maanden’. Je vindt deze leeftijdsindicatie linksonder op de voorkant van het product. Maar wat betekent de leeftijdsindicatie op Mama Deli verpakkingen eigenlijk? Kindervoedingscoach Dr. Femke legt het uit.

Advies bij etiketten lezen: waar let je op bij kinderijsjes?

Een strakblauwe hemel, langere dagen en warme temperaturen. De zomer komt eraan! Dat betekent dat het weer tijd is voor heerlijk verkoelende ijsjes! Maar welk ijsje geef je aan je kindje? In deze blog geeft kindervoedingscoach Dr. Femke advies bij etiketten lezen: waar let je op bij kinderijsjes?

Wanneer start je met vaste voeding als je baby prematuur is geboren?

Als een kindje voor de 37e zwangerschapsweek geboren wordt, spreek je van een premature baby1. Prematuur betekent ‘te vroeg’. Omdat de ontwikkeling korter is geweest, wordt voor premature baby's vaak een gecorrigeerde leeftijd gebruikt1. De vraag is, gebruik je deze leeftijd ook als ijkpunt voor het starten met babyvoeding? Kindervoedingscoach Dr. Femke vertelt het in deze blog.
Sluit

Jij bent onze Valentijn!

Vandaag 14% korting met code: LOVE14

Bekijk de locaties

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Toegevoegd aan winkelwagen