✓ 100% vriesvers ✓ 100% gemak ✓ 100% plantaardig

Wat maakt de babyvoeding van Mama Deli nu zo speciaal?

We krijgen regelmatig de vraag wat het verschil is tussen Mama Deli babyvoeding en de reguliere babyvoeding in het droge schap. Hoogste tijd om de unieke eigenschappen van onze babyvoeding voor jou onder elkaar te zetten! 

1. Optimaal behoud van vitamines, mineralen en smaak

Het optimaal behouden van vitamines, mineralen en smaak is dé kwaliteit van Mama Deli. We combineren hiervoor het beste van twee werelden voor het hoogst haalbare resultaat: gestoomde groentes en vriesverse verpakkingen!

Stomen

Alle groentes worden gestoomd. In vergelijking met andere bereidingsmethoden (zoals koken en garen in de oven) behoud je met stomen namelijk de hoogste kwaliteit aan vitamines en mineralen¹,². Ook behoud je met stomen het beste de smaak!³

Vriesvers

Alle Mama Deli producten worden na bereiding van verse ingrediënten direct ingevroren. Ze zijn hierdoor vriesvers. Het belangrijkste voordeel is dat ook hierdoor de vitamines en mineralen zo optimaal behouden blijven⁴!

Wil je meer weten over de voordelen van vriesverse babyvoeding? Lees dan onze eerste blog waarom is vriesverse babyvoeding zo goed voor je kindje?

2. Optimale versheid door lokale producten

Ook stimuleert Mama Deli het behoud van vitamines en mineralen door zoveel mogelijk lokale producten te gebruiken. Zo worden alle groenten die lokaal verkrijgbaar zijn, binnen een straal van 25 km rondom onze productielocatie geteeld. Producten die van buiten Nederland komen, worden via lokale handelsbedrijven geïmporteerd en leggen op deze manier zo min mogelijke kilometers af. Doordat er zoveel mogelijk direct van de lokale bron wordt afgenomen, beperken we onnodig transport of tijdverlies ten koste van de versheid!  

3. Geen overbodige ingrediënten

Alle Mama Deli producten bevatten pure smaken van echte ingrediënten zonder toevoegingen. Alleen de ingrediënten die op de voorkant van onze verpakkingen staan afgebeeld, vind je dan ook terug in de ingrediëntenlijst op de achterkant. Daarnaast voegen we enkel nog een vleugje olijf- of kokosolie toe om bij te dragen aan de vetzuurbehoefte van je kleintje. Niks meer en niks minder dus, wel zo fijn! 

Mama Deli proefbox 12 maanden

4. Geen conserveringsmiddelen

Invriezen is een compleet natuurlijke manier om voedingsmiddelen langer houdbaar te maken (oftewel om te voorkomen dat micro-organismen kans krijgen om te groeien). Door deze methode hoeven er geen conserveringsmiddelen gebruikt te worden. Al onze producten zijn dan ook puur, zonder onnodige toevoegingen* en bewerkingen!

*Net als overige babyvoeding.

5. Ontwikkeld door kindervoeding-experts en voedselbereidingsprofessionals

Alle babyvoeding producten van Mama Deli zijn zorgvuldig ontwikkeld en samengesteld door kindervoedingsexperts en voedselbereidingsprofessionals, met het doel een goede start voor ieder kind. Daarom hebben wij babyvoeding ontwikkeld voor baby’s van verschillende maanden oud:

6. Lang houdbaar

Alle babymaaltijden van Mama Deli zijn vriesvers en dus lang houdbaar. Zo heb je altijd wat in huis voor je kleintje!  

7. In een handomdraai op tafel

Een kraakverse maaltijd voor je kleintje staat binnen een handomdraai op tafel. Hierdoor heb je tegelijkertijd meer tijd samen!  

8. Je kan het kopen waar en hoe jij het wilt

Je kan Mama Deli babyvoeding kopen bij Albert HeijnJumbo, Plus, Hoogvliet, CoopPicnic, Crisp en natuurlijk via onze eigen Mama Deli webshop. Koop je via de website van Mama Deli? Dan kan je eenmalige aankopen doen in de shop of jezelf compleet ontzorgen met een abonnement. Zo zit er altijd een keuze bij die goed bij je past! 

Ben je net als ons enthousiast over de babyvoeding van Mama Deli? Koop dan hier je vriesverse babyvoeding.

Referenties

¹ Yuan, G., Sun, B., Yuan, J. & Wang, Q. (2009). Effects of different cooking methods on health-promoting compounds of broccoli. Journal of Zhejiang University Sciene B, 10(580).

² Fabbri, A.D.T. & Crosby, G.A. (2016). A review of the impact of preparation and cooking on the nutrtional quality of vegetables and legumes. International Journal of Gastronomy and Food Science, 3, 2-11.

³ Poelman, A.A.M., Delahunty, C.M. & De Graaf, C. (2013). Cooking time but not cooking methods affects children’s acceptance of brassica vegetables. Food Quality and Preference, 28(2), 441-448.

Devi, R. (2015). Food processing and impact on nutrition. Scholars Journal of Agriculture and Veterinary Sciences, 2(4a), 304-311.

Oudere berichten
Nieuwere berichten
Sluit

Jij bent onze Valentijn!

Vandaag 14% korting met code: LOVE14

Bekijk de locaties

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Toegevoegd aan winkelwagen