✓ 100% vriesvers ✓ 100% gemak ✓ 100% plantaardig

Mama Deli

Tussendoortjes voor je kind

Heeft je kindje tussendoortjes nodig? En wat kan je dan als tussendoortje geven? Deze vragen en meer worden door kindervoedingscoach Dr. Femke beantwoord in deze blog.

Broodbeleg voor jouw kleintje

Welk beleg is geschikt voor op brood? Kindervoedingscoach Dr. Femke vertelt je in deze blog alles over verantwoord broodbeleg voor jouw kleintje.

Havermout voor je baby

Havermout is een zeer veelzijdig ingrediënt met een hoge voedingswaarde. Wil jij weten hoe en wanneer je de havermoutjes van Mama Deli aan je kindje kan geven? In deze blog legt kindervoedingscoach Dr. Femke het je uit!

Wat betekent de leeftijdsindicatie op Mama Deli verpakkingen?

Op iedere verpakking van Mama Deli staat een leeftijdsindicatie aangegeven zoals ‘4+ maanden’ of ‘6+ maanden’. Je vindt deze leeftijdsindicatie linksonder op de voorkant van het product. Maar wat betekent de leeftijdsindicatie op Mama Deli verpakkingen eigenlijk? Kindervoedingscoach Dr. Femke legt het uit.

Advies bij etiketten lezen: waar let je op bij kinderijsjes?

Een strakblauwe hemel, langere dagen en warme temperaturen. De zomer komt eraan! Dat betekent dat het weer tijd is voor heerlijk verkoelende ijsjes! Maar welk ijsje geef je aan je kindje? In deze blog geeft kindervoedingscoach Dr. Femke advies bij etiketten lezen: waar let je op bij kinderijsjes?

Nieuw: 6+ maanden groentehapjes van Mama Deli!

Leuk nieuws: vanaf nu heeft Mama Deli ook 6+ maanden groentehapjes! Wanneer geef je deze hapjes aan je kindje en wat maakt deze hapjes anders dan de 4+ maanden groentehapjes en 8+ maanden maaltijden? Kindervoedingscoach Dr. Femke vertelt het in deze blog.

Waar let Mama Deli op bij het samenstellen van de maaltijden?

De maaltijden van Mama Deli worden met de grootste zorg ontwikkeld door een team vol experts. Zo zorgt een chef-kok voor de lekkerste smaakcombinaties en letten voedingsdeskundigen onder andere op de voedingswaarden en samenstelling van ieder hapje. We kijken echter naar nog veel meer punten tijdens de productontwikkeling en daarom vertelt kindervoedingscoach Dr. Femke in deze blog je graag meer over waar we bij de samenstelling van de Mama Deli maaltijden nu eigenlijk allemaal op letten.

Hoe werkt de Eerste Hapjes Box van Mama Deli?

Is jouw kleintje toe aan oefenhapjes? Maar wil je geen tijd kwijt zijn aan het maken van allerlei groente- en fruithapjes? Dan is onze Eerste Hapjes Box ideaal! In deze blog leggen wij graag aan je uit wat er allemaal in de box zit en hoe je de inhoud kan gebruiken.

Nitraat en babyvoeding: hoe zit het precies?

Je hebt vast wel eens gehoord dat je moet oppassen met het geven van nitraatrijke groente aan je baby. Maar wat is nitraat eigenlijk precies, waar zit het in en hoeveel mag je kindje er van eten? In deze blog vertelt kindervoedingscoach Dr. Femke je alles wat je moet weten over nitraat en babyvoeding.

Waarom is Mama Deli groots fan van groente en fruit?

Je hoort vaak dat het eten van groente en fruit zo ongelofelijk belangrijk is. Maar wat zijn groente en fruit eigenlijk precies? En over welke eigenschappen beschikken ze, waardoor ze zo cruciaal zijn om te eten? Kindervoedingscoach Dr. Femke legt het uit.

Worden voedingsstoffen uit vis of vlees gemist bij plantaardige babyvoeding?

De babyvoeding van Mama Deli is volledig plantaardig. Plantaardig betekent dat er onder andere geen vis of vlees in de maaltijden zit. Maar worden voedingsstoffen uit vis of vlees dan niet gemist? Kindervoedingscoach Dr. Femke legt het uit in deze blog.

Kan ik vis, kip of vlees aan de babyvoeding van Mama Deli toevoegen?

De maaltijden van Mama Deli zijn volledig plantaardig. Uiteraard kun je zelf wel altijd dierlijke producten toevoegen aan de maaltijd van je kleintje, zoals een stukje vis of kip. In deze blog deelt kindervoedingscoach Dr. Femke een aantal suggesties hiervoor.
Sluit

Jij bent onze Valentijn!

Vandaag 14% korting met code: LOVE14

Bekijk de locaties

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Toegevoegd aan winkelwagen