✓ 100% vriesvers ✓ 100% gemak ✓ Gratis verzending v.a. € 60,-

5 tips om tijd te besparen met kids!

“We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. We kunnen nu niet langer, we kunnen nu niet langer blijven staan”. Deze tekst van Toon Hermans geeft soms een perfect beeld van hoe het kan voelen als je ouder bent van kleine kinderen. Maar wat nu als je eens minder hoeft te rennen? Wij delen 5 tips om tijd te besparen met kids!

1.    Kleding klaarleggen

Leg de avond van tevoren alvast de kleding voor je kindje(s) klaar en als je dan toch bezig bent, ook meteen voor jezelf! Zo kun je in de ochtend net een paar kostbare minuten langer blijven slapen of je kunt de dag met minder haast beginnen. Nog een pluspunt: het scheelt eventuele discussies met je kleintje in de ochtend!

2.    Luiertas direct aanvullen

Als je terugkomt van een uitje, vul dan je luiertas direct opnieuw aan met luiers, billendoekjes en eventueel een schoon setje kleren en hydrofiele doeken. Dit zorgt voor minder inpak- en vertrekstress bij het volgende uitje.

3.    Het idee van een 24/7 opgeruimd huis loslaten

Waar kinderen zijn, is vaak rommel. Vergis je niet, voor je het weet ben je de hele dag aan het opruimen. Beperk het opruimen daarom tot 1 keer per dag (oké 2 keer mag ook 😉 ), dat scheelt een hoop tijd! Liggen de duploblokjes door heel het huis? Gebruik een vloerwisser!

 

4.    Hamsteren

Koop je boodschappen groots in, dat scheelt onnodige bezoekjes aan de supermarkt en zo heb je altijd wat in huis! Vooral houdbare producten en diepvriesartikelen lenen zich hier perfect voor.

5.    Mama Deli kopen

Last but not least: je bespaart natuurlijk ook héél veel tijd met de kraakverse producten van Mama Deli! In plaats van dat je zelf in de keuken staat te snijden, stomen en mixen, kun je deze tijd lekker gebruiken om te spelen of te knuffelen met je kindje(s). Je zet Mama Deli namelijk in een handomdraai op tafel, zeker met deze tips voor babyvoeding ontdooien.

Wij maken het je wel erg makkelijk, want naast babyvoeding kopen in onze shop, zijn onze producten nu ook snel mee te grissen bij de AH!

Vind hier de dichtstbijzijnde AH-locatie bij jou in de buurt!

Oudere berichten
Nieuwere berichten
Sluit

Nu ook verkrijgbaar in jouw Albert Heijn!

Zo koop jij de favoriete maaltijden van je kleintje eenvoudig tegelijk met de rest van je boodschappen!

Bekijk de locaties

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Toegevoegd aan winkelwagen