✓ 100% vriesvers ✓ 100% gemak ✓ 100% plantaardig

Gezond uit eten met je kind? Het kan!

Niet hoeven koken en gezellig samen zijn, wat kan uit eten gaan toch heerlijk zijn! Eerlijk is eerlijk, buiten de deur eten met kleine kinderen geeft een geheel nieuwe sjeu aan het begrip dineren, maar ook dit kan echt gezellig zijn en geeft de mooiste herinneringen. De belangrijkste tips: kies een ‘kindvriendelijk’ restaurant en eet lekker op tijd. Wil je dat je kindje ook wat (verse) groente binnenkrijgt in plaats van alleen het standaard kindermenu? Lees dan snel verder voor 3 handige tips!
 

1. Wijk af van het kindermenu

Gek genoeg staan bij de kindermenu’s vaak de minst gezonde gerechten van de kaart. Ze bevatten (op een verloren schijfje tomaat na) vaak niet eens groente! Kijk daarom de volgende keer als je voor je kleintje een heerlijke hap uitkiest eens bij de overige maaltijden op de kaart. Zo zijn voorgerechten vaak een perfecte vervanger voor het kindermenu. Ook kan shared dining een leuke oplossing zijn, waarbij je als gezin meerdere gerechten besteld en samen van de verschillende hapjes geniet.

2. Vraag aan de kok zout te beperken

Dit is niet alleen fijn voor het lichaam van je kleintje, maar ook voor jullie nachtrust. Het scheelt namelijk een hoop nachtelijke slokjes water en ritjes naar het toilet!

3. Neem Mama Deli mee!

In de meeste restaurants is het vaak geen probleem om een babyvoeding maaltijd op te warmen. Breng daarom een lekkere kraakverse Mama Deli Maaltijd mee van huis. Zo kunnen jullie genieten van de chef´s special terwijl je kleintje verwend wordt met een voedzame maaltijd van onze kok! Biedt het restaurant geen mogelijkheden om babyvoeding op te warmen? Alle Mama Deli producten zijn ook koud lekker!

We wensen jullie een hele mooie en vooral smaakvolle avond toe! Nog één handige tip om mee af te sluiten: vergeet niet wat (geluidloos) speelgoed mee te nemen voor je kleintje, zoals papier, potloden, boekjes en autootjes. Niets zo fijn om je handen vrij te hebben om écht lekker te kunnen eten! 

Mama Deli babyvoeding

Wil je Mama Deli meenemen? Je koopt Mama Deli hier: babyvoeding kopen en bij een van onze verkooppunten bij jou in de buurt!

HEB JIJ MAMA DELI AL GEPROBEERD?

Wij hebben proefboxen met kraakverse maaltijden voor jouw kleintje. Laat jouw kindje kennismaken met onze smaken.
Oudere berichten
Nieuwere berichten
Sluit

Jij bent onze Valentijn!

Vandaag 14% korting met code: LOVE14

Bekijk de locaties

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Toegevoegd aan winkelwagen