✓ 100% vriesvers ✓ 100% gemak ✓ 100% plantaardig

Babyvoeding uit kleding verwijderen

Je kindje zelf laten oefenen met eten is super goed voor de motorische ontwikkeling van je kleintje1. Maar oh, wat een vlekken en rommel brengt het vaak met zich mee! Van eten in de haren tot op de vloer. Hopelijk belandde er ook iets in de mond. Grote kans dat de kleren van je uk (en misschien ook wel die van jou) de dans niet zijn ontsprongen. Omdat het natuurlijk zonde is als deze vlekken er niet meer uitgaan, delen wij in deze blog 3 tips om babyvoeding uit kleding te verwijderen.

Tip 1: investeer in een goede slabber

Nog beter dan vlekken uit kleding verwijderen, is vlekken voorkomen. Slabbers zijn in dit aspect je allerbeste vriend. Helaas zijn alleen niet alle slabbers even effectief. Denk bijvoorbeeld aan slabbers zonder opvangbakje. Ongetwijfeld wordt het broekje van je kleintje dan alsnog vies. Wist jij dat Mama Deli een eigen unieke slabber met opvangbakje heeft? Je koopt hem hier: Mama Deli Slab. Ook slabbers met lange mauwen en een slab tot over de knieën zijn echt ideaal voor lieve kleine kliedervosjes.

Tip 2: gebruik koud water

Toch een vlek in de kleding gekomen? Kom dan, als het kan, direct in actie en spoel de vlek uit onder koud of lauw water. Gebruik liever geen warm water. Warm water zorgt er namelijk voor dat de vlek zich juist aan de stof gaat hechten.

Tip 3: laat de vlek even weken in een sopje

Doe wat afwasmiddel (ja echt!) of een vlekkenzeep (zoals ossengalzeep) op de vlek en laat dit eventjes weken. Was daarna zo snel mogelijk de kleren in de wasmachine schoon.

Mama Deli babyvoeding

Vlekken voorkomen kunnen wij als Mama Deli uiteraard niet. Maar we kunnen je de tijd die je kwijt bent met kleren schoonmaken wel ‘terug laten winnen’ met onze kraakverse kant-en-klare maaltijden. Deze zet je namelijk in een handomdraai op tafel. Echt super makkelijk! Ben je al bekend met ons assortiment? Je vindt de Mama Deli producten hier: babyvoeding kopen.

Referentie

1 Adolph, K. E., & Franchak, J. M. (2017). The development of motor behavior. Wiley interdisciplinary reviews. Cognitive science8(1-2), 10.

HEB JIJ MAMA DELI AL GEPROBEERD?

Wij hebben proefboxen met kraakverse maaltijden voor jouw kleintje. Laat jouw kindje kennismaken met onze smaken.
Oudere berichten
Nieuwere berichten
Sluit

Jij bent onze Valentijn!

Vandaag 14% korting met code: LOVE14

Bekijk de locaties

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Toegevoegd aan winkelwagen