✓ 100% vriesvers ✓ 100% gemak ✓ Gratis verzending v.a. € 60,-

Het Mama Deli team

 

Om het juiste product te ontwikkelen dat voldoet aan alle wensen, eisen en regelgevingen bestaat Mama Deli uit een professioneel team vol kennis en ervaring op het gebied van productie, voeding & design.

 

Mariëlle - Founder - Mama met een missie

“Als moeder weet ik als geen ander dat je alleen het allerbeste wilt voor je kleintje. Toch blijft het een uitdaging om iedere dag een verse en gezonde maaltijd op tafel te zetten. Voor mij als founder is het daarom extreem belangrijk dat ons product van het hoogste niveau is en tegelijkertijd toegankelijk en betaalbaar voor zoveel mogelijk ouders. Ik gun namelijk ieder kind een goede start, iedere ouder minder zorgen over eten en meer tijd met elkaar.”

Sjoerd - productent - Raaskal Foodcreators
Als echte foodie en eigenaar van een voedselproductie en ontwikkelings-bedrijf, heb ik letterlijk en figuurlijk mijn tanden gezet in het eten van de toekomst. Het vermijden van ongewenste ingrediënten, de voedzaamheid verhogen, het toegankelijk maken van echt eten en de beste eigenschappen van voeding vangen spelen daarin een belangrijke rol. Mama Deli is voor mij de perfecte vertegenwoordiging van het eten van de toekomst en voor een doelgroep voor wie dit misschien wel het allerbelangrijkste is. Bijzonder dat er nog steeds lang houdbare potjes en alternatieven bestaan.”

Alexander - Designer - Imade
Wij zijn een Westlands ontwerp bureau met een goed inlevings-vermogen en oog voor detail. Wij bieden creatieve en unieke oplossingen waarmee wij het product of de organisatie aanzien geven. Het ontwerpen van de huisstijl, verpakkingen en andere communicatie uitingen is natuurlijk een feestje voor ons!

Sluit

Levering tijdens Hemelvaart

Tijdens Hemelvaart hebben we aangepaste leveringen.

Meer info

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Toegevoegd aan winkelwagen