✓ 100% vriesvers ✓ 100% gemak ✓ 100% plantaardig

Het Mama Deli team

 

Om het juiste product te ontwikkelen dat voldoet aan alle wensen, eisen en regelgevingen bestaat Mama Deli uit een professioneel team vol kennis en ervaring op het gebied van productie, voeding & design.

 

Mariëlle - Founder - Mama met een missie

“Als moeder weet ik als geen ander dat je alleen het allerbeste wilt voor je kleintje. Toch blijft het een uitdaging om iedere dag een verse en gezonde maaltijd op tafel te zetten. Voor mij als founder is het daarom extreem belangrijk dat ons product van het hoogste niveau is en tegelijkertijd toegankelijk en betaalbaar voor zoveel mogelijk ouders. Ik gun namelijk ieder kind een goede start, iedere ouder minder zorgen over eten en meer tijd met elkaar.”

Sjoerd - Producent - Raaskal Foodcreators
Als echte foodie en eigenaar van een voedselproductie en ontwikkelings-bedrijf, heb ik letterlijk en figuurlijk mijn tanden gezet in het eten van de toekomst. Het vermijden van ongewenste ingrediënten, de voedzaamheid verhogen, het toegankelijk maken van echt eten en de beste eigenschappen van voeding vangen spelen daarin een belangrijke rol. Mama Deli is voor mij de perfecte vertegenwoordiging van het eten van de toekomst en voor een doelgroep voor wie dit misschien wel het allerbelangrijkste is. Bijzonder dat er nog steeds lang houdbare potjes en alternatieven bestaan.”

Dr. Femke -  Gezondheidswetenschapper - Kindervoedingscoach
“Deze informatie over voeding zou iedereen moeten weten!” Sinds ik mij ben gaan verdiepen in voeding en gezondheid krijg ik deze gedachte niet meer uit mijn hoofd. Het binnenkrijgen van de juiste voedingsstoffen kan zoveel voor de ontwikkeling en het plezier van je kind betekenen. Waarom hebben we daarover niets bij biologieles geleerd? Met mijn passie voor kindervoeding wil ik dolgraag zo veel mogelijk kennis delen over kindervoeding. Ik beantwoord dan ook graag alle vragen die je daarover hebt. Als doctor (niet dokter ;-)), kindervoedingscoach en moeder van twee kleine kinderen beantwoord ik vragen altijd aan de hand van wetenschappelijk onderzoek, opgebouwde expertise en ervaringsdeskundigheid.

Alexander - Designer - Imade
“Wij zijn een Westlands ontwerp bureau met een goed inlevings-vermogen en oog voor detail. Wij bieden creatieve en unieke oplossingen waarmee wij het product of de organisatie aanzien geven. Het ontwerpen van de huisstijl, verpakkingen en andere communicatie uitingen is natuurlijk een feestje voor ons!”

Willemijn – Customer Logistics - Klantenservice
“Als klein meisje deed ik al niets liever dan spelen met mijn pop en nog steeds ben ik dol op kleine kinderen. Een ander topic waar ik mij graag mee bezighoud is gezonde voeding. Tijdens mijn studie Voeding en Gezondheid heb ik geleerd waarom goede voeding voor de allerkleinsten extra belangrijk is. Ik vind het dan ook geweldig dat ik mij bij Mama Deli dagelijks kan inzetten voor een goede start voor ieder kind. Binnen Mama Deli heb ik veel direct contact met onze partners en klanten. Samen met hen zorg ik ervoor dat je bestelde box op tijd wordt bezorgd en de (digitale) schappen van de supermarkt vol Mama Deli producten liggen. Ook sta ik altijd voor je klaar als je een vraag hebt over Mama Deli of je bestelling.”

Sluit

Jij bent onze Valentijn!

Vandaag 14% korting met code: LOVE14

Bekijk de locaties

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Toegevoegd aan winkelwagen