✓ 100% vriesvers ✓ 100% gemak ✓ Gratis verzending v.a. € 70,-

Vacature Communicatie & Activatie

De hele volgende generatie laten opgroeien met de pure en verse maaltijden van Mama Deli. Maak jij deze mooie ambitie waar met jouw communicatie skills?

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor alle communicatie vanuit Mama Deli naar buiten toe en dat in de breedste zin van het woord. Je schrijft niet alleen teksten voor ons Instagramaccount en voor onze nieuwsbrieven, maar organiseert ook fotoshoots zodat je genoeg beeldmateriaal hebt om content mee te maken (geen zorgen, we hebben een vaste fotograaf😉).

Verder ondersteun je onze Marketing Manager bij verschillende (online) campagnes en houd je je bezig met de organisatie van moeder/babybeurzen, waaronder de Negenmaandenbeurs. Daarnaast verzorg je proefsessies op locatie, zoals in een supermarkt of speeltuin met behulp van een mobiele stand om ouders het verhaal van Mama Deli te vertellen en uiteraard onze kraakverse hapjes te laten proeven.

Tot slot onderhoud je onze website met interessante nieuwsberichten over Mama Deli en zorg je ervoor dat er tweewekelijks een nieuwe blog van onze kindervoedingscoach online komt. Ook ben je verantwoordelijk voor het doorvoeren van onze webshopbestellingen. Kortom, een veelzijdige functie waarbij zeker ruimte is voor eigen input en persoonlijke groei!

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal 1 jaar full time werkervaring. In welke rol dit is, maakt ons eigenlijk niet uit. Zolang jij ons maar kan overtuigen waarom dit jou de geschikte kandidaat maakt voor ons team.
 • Je bent creatief met tekst en schrijft gemakkelijk in het Nederlands en Engels.
 • Je ziet overal kansen en neemt geen genoegen met “nee” als antwoord.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt zowel graag in een team als zelfstandig.
 • Je zit vol energie en kan anderen moeiteloos enthousiasmeren.
 • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd.

Wie zijn wij?

Mama Deli biedt vriesverse, pure en kant-en-klare babyvoeding die je in een handomdraai op tafel zet. Onze missie: ieder kind een goede start geven door verse en eerlijke babyvoeding toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedere ouder. Zo maken we het ouders een stukje makkelijker en geven we zoveel mogelijk kindjes een goede start. Dit doen we door met zorg en liefde de lekkerste hapjes voor de allerkleinsten te maken, vol verse ingrediënten, de juiste nutriënten, hoeveelheid en structuur.

Mama Deli is begin 2021 gelanceerd, heeft een vliegende start en is klaar om samen met jou de volgende stappen te zetten!

Wat bieden wij?

 • Een fulltimebaan met veel verantwoordelijkheid en nog meer uitdaging.
 • Een functie die per direct beschikbar is en waarbij geen dag hetzelfde is.
 • Een team vol professionele, gedreven en enthousiaste collega’s.
 • Een marktconform salaris op basis van je werkervaring en opleidingsniveau.
 • Een werkplek in Naaldwijk of Amsterdam of allebei: it’s up to you!

Meer weten?

Heb je vragen of ontvang je liever nog wat meer informatie? Bel ons gerust op 0610160532 of stuur ons een mailtje. 

Direct solliciteren mag natuurlijk ook! Stuur een korte motivatie incl. CV naar welkom@mamadeli.nl en wie weet tot snel!

Oudere berichten
Nieuwere berichten
Sluit

Jij bent onze Valentijn!

Vandaag 14% korting met code: LOVE14

Bekijk de locaties

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Toegevoegd aan winkelwagen