✓ 100% vriesvers ✓ 100% gemak ✓ Gratis verzending v.a. € 70,-

Vacature Accountmanager Retail

De hele volgende generatie laten opgroeien met de pure en verse maaltijden van Mama Deli. Maak jij deze mooie ambitie waar met jouw sales skills?

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor de groei van Mama Deli bij onze bestaande en nieuwe retail klanten. Ondanks dat wij nog geen twee jaar bestaan, groeien we hard. Mama Deli ligt in de vriezers van Albert Heijn, Jumbo, Vomar en Dirk van den Broek en ook via online supermarkten Picnic, Crisp en Flink verkopen wij wekelijks duizenden vriesverse maaltijden in Nederland en België.

Aan jou de mooie taak om de positie van Mama Deli binnen de retail wereld nog sterker te maken. Hiervoor benader, enthousiasmeer en realiseer je listings bij zowel bestaande als nieuwe retail klanten. Ook maak je voor elk account een treffend jaarplan en sluit je jaardeals op basis van verkoop-, klant- en consumentendata. Daarnaast beheer je onze promotiejaarplanning en rol je in samenwerking met het marketingteam verschillende retail campagnes uit.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het managen van de volledige salescyclus bij key supermarktaccounts in een B2C food of FMCG-business. Kennis van de baby/oudermarkt is een pré.
 • Je bent commercieel ingesteld en neemt geen genoegen met “nee” als antwoord. Je hebt een relevant netwerk en weet als geen ander te verkopen en te onderhandelen.
 • Je bent ondernemend en gestructureerd en werkt graag vanuit een plan en visie.
 • Je draait je hand niet om voor een data-analyse en weet je plannen cijfermatig te onderbouwen en je resultaten helder te evalueren en formuleren.
 • Je bent klantgericht, werkt nauwkeurig en komt je afspraken consequent na.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Wie zijn wij?

Mama Deli biedt vriesverse, pure en kant-en-klare babyvoeding die je in een handomdraai op tafel zet. Onze missie: ieder kind een goede start geven door verse en eerlijke babyvoeding toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedere ouder. Zo maken we het ouders een stukje makkelijker en geven we zoveel mogelijk kindjes een goede start. Dit doen we door met zorg en liefde de lekkerste hapjes voor de allerkleinsten te maken, vol verse ingrediënten, de juiste nutriënten, hoeveelheid en structuur.

Mama Deli is begin 2021 gelanceerd, heeft een vliegende start en is klaar om samen met jou de volgende (internationale) stappen te zetten!

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende salesrol met eindverantwoordelijkheid voor verschillende key supermarktaccounts.
 • Een alsmaar groeiend productportfolio waarmee je klanten kan blijven verrassen.
 • Een marktconform salaris op basis van je werkervaring en opleidingsniveau.
 • Hoeveel uur wil jij werken? Jij kiest! Tussen 16 en 32 uur per week is mogelijk.
 • Je kan werken in Naaldwijk, Amsterdam of allebei: it’s up to you!
 • Heb jij zelf ook een kleintje? Dan ontvang je natuurlijk een flinke korting op onze producten.
 • Er is ontzettend veel ruimte om jouw baan naar eigen inzicht uit te voeren en écht verschil te maken. Het team is professioneel, gedreven en enthousiast! 

Meer weten?

Heb je vragen of ontvang je liever nog wat meer informatie? Bel ons gerust op 0610160532 of stuur ons een mailtje. 

Direct solliciteren mag natuurlijk ook! Stuur een korte motivatie incl. CV naar welkom@mamadeli.nl en wie weet tot snel!

De functie is per direct beschikbaar. Startdatum in overleg.

Oudere berichten
Nieuwere berichten
Sluit

Jij bent onze Valentijn!

Vandaag 14% korting met code: LOVE14

Bekijk de locaties

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Toegevoegd aan winkelwagen